Lee Jun Ki Romania

111028 Articolul din "Defense Daily"

Go down

111028 Articolul din "Defense Daily"

Post by ioana ishogai on Fri Oct 28, 2011 1:18 pm

111028 Articolul din Defense Daily: "Mandria de a fi soldat in Republica Sud Coreana, "trupele culturale"

Ca soldat in serviciul militar activ, exista putine sanse sa calatoresti peste hotare. Fie că sunt experţi internaţionali, cu excepţia trupelor culturale, "a face un paşaport" este ocazie rară. Cu toate acestea, există un soldat care a mers chiar şi de două ori intr-o luna pentru un eveniment cultural extern.
Este povestea lui Lee Joon Gi, liderul echipei National Defense Media (29 ani). El a mers si a aratat cu adevarat forta expresiei "puterea culturii este mai mare decât forta sabiei", împotriva lumii, apoi s-a întors.

Pe 25 octombrie, o însorită dimineaţă de duminică, l-am întâlnit pe acesta la PFC DEMA

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Acesta este programul lui sangbyeong Lee Joon Gi, pe luna octombrie. Marcat cu evenimenta ca
Ziua Forţelor Armate, etc, nu există nici o zi libera.

DD: In perioada septembrie
şi începutul lunii octombrie, am auzit că te-ai dus în Statele Unite şi Indonezia. Care este scopul vizitei, cum a fost reacţia locală?

Joon Gi: "In Statele Unite ne-am dus la sfârşitul lunii septembrie, ne-am dus pentru a participa la turneu de concerte care au comemorat războiul 6.25 la care au participat mai multe ţări, proiect ambitios planificat de Ministerul Apararii de mai mult timp". A fost un proiect la scară largă, care onorează sacrificiu nobil al veteranilor care au luptat pentru Organizaţia Naţiunilor Unite în războiul din Coreea.

Personal, în cursul celor doi ani de viaţă militare, cred că au fost într-adevăr misiuni de o semnificatie deosebita. La începutul acestei luni, dupa Statele Unite, am fost trimis in Indonezia, in cadrul unui astfel de eveniment cultural.”


DD: Se pare că există o mulţime de sentimente diferite, atunci când participai la evenimente de peste mări înainte de inrolare. Ce zici de asta?

Joon Gi: „Inima mea de "Eu sunt reprezentant al ţării" nu este diferită înainte, cât şi după înrolare. Chiar si înainte de a ma înrola am lucrat cu inima, stiind ca reprezint imaginea Coreei şi cu dorinta de a îmbunătăţi prestigiul national.

În timpul serviciului militar, am indeplinit misiunile cu un sentiment special in inima, pentru patrie, cu responsabilitate şi spirit de daruire in îndeplinirea obligaţiei de apărare a ţării.

Ca rezultat, uneori, fanilor veniţi din străinătate, le pot părea un pic mai rigid. Cred că majoritatea oamenilor simt diferenţa dintre înainte şi dupa înrolarea, poate ca fanii de peste mări chiar mai mult decât mine.”


DD: Show-ul radio, prezentator la CT, drama produsa de DEMA, etc., o gamă largă de activităţi, mai multe căi pentru a descoperi potentialul cuiva, este obositor?

Joon Gi: „Sincer, a existat o perioadă scurtă de panica la scurt timp după înrolarea, deoarece nu am avut nici o idee despre diferite indatoriri de disciplină, dar care trebuie executate, nu a existat nici o alegere, asa ca a fost o povară considerabilă.

Elementele de bază a unui soldat este necesitatea absolută pentru a finaliza misiunile sale, asa ca am capatat experienta, în timp ce ma adaptam şi timpul trecea.

Am devenit mai umil, prin experienţă, mi-am extins mintea şi răbdarea prin cultivare, şi, de asemenea, o înţelegere a diferitelor zone şi de competenţe.

Mai ales la fiecare colţ al ţării noastre, pot să simt lacrimi, bucuria şi tristeţea mandrilor nostrii soldaţii ROK la linia frontului, precum şi dragostea lor pentru patrie. Am experimentat mult prin viaţa alaturi de soldaţi, ceea ce constitue o
imbunatatire a deficientelor mele...
M-am angajat să fac tot ce pot pentru a servi restul vieţii mele militare loial.”


DD: In cazul audiovizualului public, accesibil publicului larg, cand poti întâlni mereu fani din Japonia, Hong Kong, China şi alţi fani din Asia care vor să il vadă pe sangbyeong Lee, cum te simti?

Joon Gi: „Inutil să spun, eu sunt foarte recunoscător şi emotionat. Mai ales fanii de dincolo de ocean, care vin de departe pentru a-mi ridica moralul. Mai degrabă, simt cum mai mulţi oameni se alatura în fiecare zi, si familia a devenit mai mare. Acest lucru ma face sa nu ma simt singur.

Ori de câte ori simt această dragoste nemeritată de fanii de acasa si din străinătate, gandesc "Eu nu trebuie să-mi clatin scopul meu in viata, eu trebuie să trăiesc bine”, e din cauza că primesc sprijinul acestor oameni. Simt puternic
sentimentul respectului de sine. Pentru a continua să-mi trăiesc viaţa în bună credinţă, autenticitate, fără a
pierde din vedere scopul meu. "

DD: Sincer eu sunt curios, vă rog să dezvăluiti viaţa de unitatii de sprijin mass-media ce a reunit o serie de celebritati de sex masculin.


Joon Gi: „De fapt, este similar cu soldaţii obisnuiti de la Ministerul Apărării, este viata standard ROK a trupelor forţelor armate. Cu toate acestea, misiunile echipei de sprijin mass-media sunt un pic speciale. În afară de antrenament regulat, avem de lucru de sprijin. Pentru cei care înţeleg mass-media, viaţa echipei de sprijin este foarte ocupata. Pe parcursul unei luni mai aglomerate, putem obţine doar 4-5 zile libere.

În plus, faţă de orele de lucru împreună cu soldaţii, expuse pentru public în cadrul funcţiilor publice, este efectuat fara
probleme. Un ansamblu de artişti de renume, fiecare chestiune, chiar neinsemnata, trebuie să fie luata in seama, este necesar să se efectueze şi sa se controleze cat mai mai strict.

Ne inveselesc grupurile de fete, ne gandim uneori la oamenii care ne lipsesc, şi, de asemenea, unii sunt foarte pretentiosi privind produsele alimentare, dar toti sunt oameni demni de lauda, aşa încât vă rugăm să ne trimiteţi o
mulţime de sprijin şi bucurie.”


DD: Eşti un liderul de echipei, sunt curios despre cum este viaţa unui lider.

Joon Gi: ” Liderul echipei de sprijin Mass-Media este ca un manager de PR, trebuie să fim conştienţi şi sa controlam dificultăţile cu membrii noştri se confruntă. În cazul în care echipajul se desfăşoară programul lor, el trebuie să ia în considerare de mediul în care sunt şi sa încerce să-l îmbunătăţească.

În cazul în care volumul de muncă este un pic prea greu, încearca să-l reducă şi există o nevoie de a coordona în fiecare zi.

Afacerile interne şi externe de muncă trebuie să fie comune şi coordonate îndeaproape. Alocarea indatoririlor cu grijă.

Impartirea sarcinilor în viaţa de baracă si unitate trebuie să fie efectuate în conformitate cu statutul de rang şi să joace un rol exemplar în viaţă.

Din acest motiv, atunci când am primit insemnele de lider de echipă, mi sa spus, "Tu trebuie să suferi", aceasta este o glumă crudă. Asa ca am dezvoltat o constiinta puternica a responsabilitate exemplului.”


DD: Ai o sora. Vrei să o prezinti vreunui junior?

Joon Gi:”
Trebuie să mă gândesc la asta cu atenţie. Ei sunt toţi oamenii simpatici.”

DD: In sfarsit, te liberezi următoarea luna februarie Ce obiective speciale sau planuri ai pentru restul vieţii militare?

Joon Gi:” Pentru mine, viaţa militară este un moment în care mă pot gândi şi capata multa experienta. În cazul în care se iveste posibilitatea, aş dori să vă împărtăşesc cu fanii mei sentimentele mele şi poveşti despre viaţa militară sub formă de articole. Şi, de asemenea, timpul petrecut cu mulţi artişti, am invatat din atitudinea lor pozitivă faţă de viaţă, si deşi nu a mai ramas mult timp, aş dori să înveţ un pic din talentul lor. Acesta poate fi sa invat sa cant la un instrurnent,o limbă, sau nepreţuita valoarea a unei emoţii.

Orice ar fi, până în ziua de a se întoarce ca un actor dintr-un soldat, trebuie să construiesc încrederea ca actor, angajat in a finalizarea serviciului militar în bună-credinţă.

Aş dori să mulţumesc sincer, cu toată inima mea, tuturor familiilor de fani care mi-au daruit sprijinul moral generos, care este încă oarecum nemeritat şi cei care cred în Lee Joon Gi.

După întoarcerea la viata de actor, cu sinceritate, voi fi recunoscător pentru fiecare moment, si voi răsplăti fiecare moment.
Vă rugăm să asteptati şi sa continuati sa acordati sprijinul consistent actorului Lee Joon Gi in "Actul al doilea în viaţă".

Mulţumesc.

Din coreana in engleza cwn & miho
Adaptat in romana de ioana
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
ioana ishogai
Moderator
Moderator

Mesaje : 881
Data de inscriere : 2011-01-23

View user profile

Back to top Go down

Re: 111028 Articolul din "Defense Daily"

Post by Dianavasi82 on Fri Oct 28, 2011 1:42 pm

Saracul de el... nici o zi libera! :crying: Dar daca ii place ceea ce face nu i se pare greu.
Multumesc Ioana! 👫
avatar
Dianavasi82
Fani adevarati
Fani adevarati

Mesaje : 491
Data de inscriere : 2011-06-15
Varsta : 35
Localizare : Targu Jiu

View user profile

Back to top Go down

Re: 111028 Articolul din "Defense Daily"

Post by vali61 on Thu Nov 17, 2011 1:07 pm

un patriot.Multumim de traducere

vali61
Membru
Membru

Mesaje : 57
Data de inscriere : 2011-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: 111028 Articolul din "Defense Daily"

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum